Според документите од Централен регистар на Македонија, сопственик на оваа компанија е извесен Ацо Мисајловски, брат на висок државен функционер во Mинистерс...

повеќе

Порталот „Лидер“ дели иста ИП адреса со порталот „Економски“.

 

Заедничко им е прикривањето на сопственикот и гл...

повеќе

Веб-порталот „Максим“ нема јавно објавен импресум, а не се знае ниту издавачот на порталот.

Текстовите што се објавуваат не се потпишани, а според она што...

повеќе

Порталот Прес 24 беше отворен со грант од Американската амбасада во Скопје, а потоа продолжи да работи самостојно.

 

На порталот можат да се видат реклам...

повеќе

Покрај импресумот, евидентно е и отсуство на објавени податоци за издавачот на овој портал. Единствената информација која е достапна се наоѓа во делот за маркетинг контакт ка...

повеќе

Друштвото Видео Веб Продукција ДОО е издавач на порталот НОВА, информација објавена на медиумот.

Оснoвачи на НОВА се новинарите Борјан Јовановски и <...

повеќе

На веб страницата на порталот Инфомакс не можат да се најдат податоци ниту за сопственоста, ниту пак за уредништвото и новинарите кои работат таму.

 

Тим...

повеќе

Веб порталот „А1 он“ почна со работа по затворањето на А1 телевизија и требаше да претставува обид за оживување на највлијателниот медиум во државата. Во редакциј...

повеќе

Порталот Фактор, кој почна да функционира од септември 2012 година, покрива теми претежно поврзани со економијата во Македонија и во светот.

 

На нивната...

повеќе

Веб порталот „Либертас“ на својата веб страница има јавно објавен импресум. Формиран е во јуни 2012 година, а оснивачи се новинарот Ацо Кабранова, неговата ќерка ...

повеќе

Вистина е забавен информативен портал кој во МАРНЕТ е регистриран на фирмата Ем Медиа ДООЕЛ, фирмата основач на порталот Курир.

&nbs...

повеќе

На вистинскиот сопственик на медиумот не може да му се влезе во трага. Основач на фирмата Прва Република ДООЕЛ е фирмата Иресине Лимитед, ко...

повеќе

Зад порталот „Пулс24“ стои името на поранешниот пратеник во Собранието од ВМРО ДПМНЕ во мандатот на Љубчо Георгиевски, Филип Петровски.

&...

повеќе

Издавачот на „Бриф“ е регистриран на 15.10.2012 година.

Освен за работа со интернет портали, фирмата издавач на порталот „Бриф“ има регистрира...

повеќе

„Центарњус“ е медиум кој на македонскиот интернет простор се појави пред локалните избори во април 2013 година. Порталот е пристрасен кон опозици...

повеќе

Порталот Фокус.мк се роди како продолжение на неделникот „Фокус“ со малку поинаква тематика. Порталот содржи сатирични вести, а воедно и се реобј...

повеќе

Во државниот македонски регистар на портали МАРНЕТ, фирмата „ИИА ДД ДОО“ се води како административен контакт. Сопственици на фирмата се Дејан Донев

повеќе

Веб порталот Плусинфо почна со работа во мај 2011 година, како проект на фондацијата Метаморфизис, преку донација добиена од Фондацијата Институт Отворено Општество.

...

повеќе

Управителот на Телеграф ДООЕЛ Скопје Горан Манов во исто време е управител на „Хотел Ибис“ којшто во моментов се гради во строгиот центар на Скоп...

повеќе

Основач на информативниот портал „Нетпрес“ е Дејан Николовски, поранешен уредник и новинар во дневниот весник „Дневник“, а потоа и во...

повеќе

Веб порталот „Мактел“ има јавно објавен импресум.

Порталот е исклучително критичен кон владејачката структура, а дел од текстовите често се со несоодветен...

повеќе

Веб порталот Мкд.мк има јавно објавен импресум, издавач и контакт. Таму работат познати новинарски имиња, од кои поголем дел се новинари и уредници од првата постава на дневн...

повеќе

Mediapedia.mk