Фирма основач


ИИА ДД ДООСопствеништво


Дејан Донев / Диме Вакански
( повеќе детали )Директор


Дејан ДоневУредништво


„Денешен“ нема податоци за главниот уредник на весникот и фирмата-издавач на самиот сајт.

Редакцијата е наведена. Забелешка


Во државниот македонски регистар на портали МАРНЕТ, фирмата „ИИА ДД ДОО“ се води како административен контакт. Сопственици на фирмата се Дејан Донев и Диме Вакански. Оваа фирма е регистрант и на порталот „Буквар“, како и на порталот „Танц со ѕвездите“, веб платформа на познатот ТВ шоу кое се емитува на јавниот сервис МТВ.

Повеќе за Дејан Донев и неговите врски со порталите „Курир“, „Бизнис“, „Вистина“ и други прочитајте во секцијата Истражувања 

Оваа компанија работела и на изработка на страницата на Владата на РМ, се јавува како издавач на годишната програма на Министерството за култура, а добивала и тендери од Градот Скопје и други институции. 

 

Линк до Денешен весникДокументи