Фирма основач


ЕМ МЕДИА ДООЕЛ
Ул. 9 Мај 22 б, СкопјеСопствеништво


Ацо Мисајловски
( повеќе детали )Директор


Ацо МисајловскиУредништво


Главен и одговорен уредник:

Саше Стојановски

 

Заменик главен и одговорен уредник:

Ивона Петрова

Помошник главен и одговорен уредник:

Ивана Цветановска

Редакција:

Катерина Величковска

Един Растодер

Ирина Домби

Валентина КалчоскиЗабелешка


Според документите од Централен регистар на Македонија, сопственик на оваа компанија е извесен Ацо Мисајловски, брат на висок државен функционер во Mинистерството за надворешни работи (повеќе за ова во секцијата „Сопственици“).

 

Фирмата „Ем Медиа ДООЕЛ“ исто така стои зад повеќе информативни портали кои се појавија на интернет просторот во последните 2 години.

Оваа компанија воедно е единствениот информативен портал од кој Владата, општината Гази Баба, АД ЕЛЕМ и МЕПСО набавувале услуги за обработка на видео вести во делот на набавките кои се прават во четири очи. 

За тајните газди и тајните редакции кои оперираат во рамки на компанијата издавач на „Курир“ и фирми на нејзини блиски соработници читајте во секцијата Истражувања 

 

Линк до Курир

 Документи