Фирма основач


Здружение на граѓани за одбрана на слободата на говорот и на јавното изразување ЧЛЕН 16 Скопје
50-та дивизија 15/1, СкопјеСопствеништво


Бранко Героски
( повеќе детали )Директор


Биљана Илиќ ГероскаУредништво


Раководител на проектот:

Бранко Героски

 

Редакција:

Биљана Илиќ Героска

Сашо Спасоски

Јасмина Апостолова

Рада Исовска Маневска

Мирослава Симоновска

Горан Наумовски

Катерина Гетева

Маја Васева

Кристина Апостолова

 Забелешка


Веб порталот Плусинфо почна со работа во мај 2011 година, како проект на фондацијата Метаморфизис, преку донација добиена од Фондацијата Институт Отворено Општество.

 

Во 2013 година од Институтот овој информативен портал доби 47.702 евра, а се финансира и од реклами. Во јавноста Плусинфо е познат како критички медиум кон владејачките структури.

 

На својата веб страница, порталот има јавно објавен издавач и импресум.

 

Извод од тековната состојба за порталот можете да погледнете подолу на страната. 

 

Линк до ПлунсфоДокументи


Плусинфо - тековна состојба страна 1 Плусинфо - тековна состојба страна 2 Плусинфо - тековна состојба страна 3