Фирма основач


Друштво за услуги Њу Медиа Комјуникејшн ДООЕЛ Скопје
Бул. Партизански одреди 155-1/88, СкопјеСопствеништво


Славица Арсова Спасовски
( повеќе детали )Директор


Славица Арсова СпасовскиУредништво


Главен и одговорен уредник:

Славица Арсова Спасовски

 

Заменик главен и одговорен уредник:

Александар Спасовски

 

 Забелешка


Порталот Прес 24 беше отворен со грант од Американската амбасада во Скопје, а потоа продолжи да работи самостојно.

 

На порталот можат да се видат реклами од голем број државни институции, како што се Државна Лотарија на Македонија, ЕЛЕМ и други.

 

Сопственикот на Прес 24 Славица Арсова Спасовски одби соработка при изработката на овој регистар на медиуми, а заменикот главен и одговорен уредник Александар Спасовски објави колумна со која регистерот го оцени како создавање „држава во држава“, со голем број неточни и непроверени податоци. 

Линк од колумната

 

Истовремено, на вестите на телевизија Сител, Арсова направи прилог сомневајќи се околу мотивот за создавањето на овој регистер на медиуми.

Линк од прилогот на Арсова

 

Подолу на оваа страна можете да ја преземете тековната состојба на веб-порталот Прес 24.

 

Линк до Прес24

 

 

 Документи


Прес 24 - тековна состојба 1 Прес 24 - тековна состојба 2