Фирма основач


Виртувио ДООЕЛ Скопје
Ул. Франклин Рузвелт 5 А-1/6, СкопјеСопствеништво


Филип Петровски
( повеќе детали )Директор


Филип ПетровскиУредништво


Главниот и одговорен уредник е непознат. 

 

Редакција:

Иван Стефанов

Елена Андоновска

Емилија Велиновска

Вероника Ѓорѓиевска

Ана СпироваЗабелешка


Зад порталот „Пулс24“ стои името на поранешниот пратеник во Собранието од ВМРО ДПМНЕ во мандатот на Љубчо Георгиевски, Филип Петровски.

 

Како сопственик во документите од Централниот регистер се води неговиот татко Слободан, додека Петровски е управител на фирмата издавач „Вертувио ДООЕЛ“.

 

Повеќе за двајцата прочитајте во секцијата Сопственици

 

 

Линк до медиумотДокументи


Тековна состојба Пулс24_1 Тековна состојба Пулс24_2