Фирма основач


Телеграф ДООЕЛ Скопје
Ул. Васил Ѓоргов бр.16 Центар, СкопјеСопствеништво


Керим, Камчев и Јевросимовиќ
( повеќе детали )Директор


Горан МановУредништво


Главен и одговорен уредник:

Ивана Костовска


Редакцијата е јавно објавена на веб-страницата на Телеграф. 

 

 Забелешка


Управителот на Телеграф ДООЕЛ Скопје Горан Манов во исто време е управител на „Хотел Ибис“ којшто во моментов се гради во строгиот центар на Скопје, во непосредна близна на скопскиот плоштад.

 


Сопственици на „Хотел Ибис“ се компанијата Орка холдинг АД Скопје и компанијата Ексико ДООЕЛ Скопје, која зад себе има швајцарски капитал од фирмата Т&МЈ Инвестментс СА Лугано, инаку место познато како даночен рај. Оваа фирма од Лугано повторно се поврзува со Орце Камчев којшто е сопственик на Орка холдинг АД Скопје.

 


За ова, прочитајте повеќе во секцијата Истражувања

 

Линк до ТелеграфДокументи


Тендерот на „Комтрејд“ Структура на Графички центар ДОО Тековна смекта за „Хотел Ибис“ дел 1 Тековна смекта за „Хотел Ибис“ дел 2