Фирма основач


ЕМ МЕДИА ДООЕЛ
Ул. 9 Мај 22 б, СкопјеСопствеништво


Ацо Мисајловски
( повеќе детали )Директор


Ацо МисајловскиУредништво


Главен и одговорен уредник:

Aнтонио Димитриевски

 

Заменик на главниот уредник:

Маја Костовска

 

Редакцијата на веб порталот е јавно објавена. Забелешка


Вистина е забавен информативен портал кој во МАРНЕТ е регистриран на фирмата Ем Медиа ДООЕЛ, фирмата основач на порталот Курир.

 

Технички контакт е Дејан Донев, личност инволвирана во повеќе портали.

 

За ова, прочитајте повеќе во секцијата Истражувања

Линк до ВистинаДокументи