Непозната

повеќе

Ацо
Кабранов

ЛИБЕРТАС

Ацо Кабранов е долгогодишен новинар кој својата кариера ја почнува во Македонското Радио каде што работи 10 години. 

Во наредните 11 години работи како уредник в...

повеќе

Непознатa

повеќе

Според податоците од Централниот регистар, сопственици на Портал Њуз ДОО, изадавачот на Мкд.мк е новинарскиот тим од редакцијата.

 

Сопственици се

повеќе

Сопственик на „Телеграф ДООЕЛ Скопје“ е компанијата Медиа принт Македонија ДООЕЛ Скопје (со паричен влог од 1.941.864 евра), кој...

повеќе

Предраг Петровиќ од 1997 до 2004 година е уредник и водител на вестите во Македонската радио телевизија, а потоа преминува во А1 телевизија каде што работи од 2004 година пок...

повеќе

Биљана Секуловска е долгогодишен новинар и уредник, позната по своите дебатни емисии во поранешната А1 телевизија. Следејќи го секторот надворешна полит...

повеќе

Владо Апостолов работи како истражувачки новинар повеќе од десет години.

 

Рабо...

повеќе

Ацо
Мисајловски

КУРИР ВИСТИНА

Ацо Мисајловски е брат на Владо Мисајловски, државен секретар во Министерството за надворешни работи и член на владејачката партија ВМРО ДПМНЕ

повеќе

Дејан Донев е лицето околу кое се поврзува повеќе портали со слична или речиси иста уредувачка политика и содржини.

Тој е оснoвач на „Денешен весник&ldq...

повеќе

Бранко
Героски

ПЛУСИНФО

Бранко Героски како новинар работи речиси 30 години. Бил новинар во изданијата на НИП „Нова Македонија“. Во 1996 година, заедно со уште двајца колеги, го основа &...

повеќе

Александар Митовски е поранешен член на Обединети за Македонија, партијата на Љубе Бошкоски, кој во 2011 година беше осуден на се&...

повеќе

Крсте Шајноски има големо искуство во областа на економијата. Од 2009 година работи како доцент на „Економскиот факултет“ на универзитетот &...

повеќе

Саше Ивановски во новинарската фела се појави пред неколку години на НАША ТВ со неговата емисија „Политико“ во која на соговорниците им поставуваше незгодни и про...

повеќе

Зад сопственоста на овој медиум стои актуелниот заменик-директор на Државната лотарија на Македонија Филип Петровски.

 

Формално сопстве...

повеќе

Порталот не е регистриран во Националниот македонски регистер на портали Марнет, така што на вистинскиот сопственик тешко е да му се влезе во трага. Како и да е, тимот на Мед...

повеќе

Александар Манев е поранешен извршен директор на друштвото за управување со фондови „Илирика“ и бивш претседател на Унијата за инвестициски ...

повеќе

Александар Спасовски - Сарма е новинар во ТВ Сител, а воедно е заменик уредник на веб порталот на неговата сопруга

повеќе

Како сопственик на порталот „Бриф“ фигурира Илин Николовски, син на пратеничката од СДСМ и член на советот за земјодел...

повеќе

Славица Арсова Спасовски е ќерка на поранешната водителка во Македонската радио телевизија Розета Арсова.

Беше активист во Унијата на средношколци на Македонија, а ка...

повеќе

Mediapedia.mk