Медиум


КУРИР
ВИСТИНАБиографија


Ацо Мисајловски е брат на Владо Мисајловски, државен секретар во Министерството за надворешни работи и член на владејачката партија ВМРО ДПМНЕ.Своевремено бил и претседател на Унијата на млади сили на ДПМНЕ во општинскиот огранок во Ѓорче Петров. Основањето на „Ем Медиа ДООЕЛ“ воедно му го носи и првото вработување на Ацо Мисајловски.

 

Повеќе на оваа тема прочитајте во секцијата „Истражувања“.

 

 Документи